Nieuws

De laatste nieuwtjes...

Pulso-Preventielab helpt je vooruit op de Verada Follens Classic!

Heb je spierklachten, rugpijn of zadelpijn tijdens het fietsen? Kom je wel eens de man met de hamer tegen op je cyclo? Had je graag eens geweten wat jouw ideale gewicht is om te sporten? Bezoek onze stand bij de start van de Verada Follens Classic en ontdek hoe wij je kunnen helpen om jouw sportieve prestaties op deze cyclo en op langere termijn te verbeteren.

Pulso – preventielab is een sportmedisch centrum dat zich volledig richt op het helpen van sporters om hun doelen te bereiken, zowel recreatief als competitief. Op Verada Follens Classic kan je kennismaken met onze coaches en kunnen wij je al meteen aan enkele testen onderwerpen. Via een korte voedingsanalyse kunnen wij je vertellen wat je best tijdens jouw rit van de dag eet. We berekenen de hoeveelheid en het type voedingsproduct dat je best op de bevoorradingen nuttigt. Zo vermijdt je de man met de hamer tegen te komen door een suikertekort tijdens de rit. Daarnaast zetten we ook onze zadeldrukanalyse op ter plaatse, zodat je snel even kan laten checken of bepaalde klachten die je eventueel hebt te wijten zijn aan een verkeerde positie en bijgevolg verhoogde drukpunten op het zadel. Er is ook de mogelijkheid om tegen vergoeding een analyse te doen van jouw lichaamssamenstelling, met onder meer vetpercentage, spiermassa, symmetrie en berekening van gezondheidsparameters.

Bezoek zeker onze stand, wij beantwoorden graag al jouw vragen!


 

Over ons

Jonge en dynamische fietstocht met prachtige parcours voor en door wielertoeristen, uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende organisaties.

Dé referentie en lenteklassieker VOL uitdagingen, voor elke wielertoerist en fietsliefhebber!

Organisatie

Team Verada-Follens
Keiberg 38
8551 Heestert
E: info@team-verada.be
W: www.team-verada.be

Laatste nieuws

GPS-bestanden online! 04 APR 2016
Stralend fietsweer! 03 MEI 2018

Nieuwsbrief