Nieuws

De laatste nieuwtjes...

Sponsornieuws

Graag plaatsen we enkele van onze sponsors in de schijnwerpers

Omer Vander Ghinste

Brouwerij Omer Vander Ghinste is reeds enkele jaren een trouwe partner van de Verada Follens Classic.
Zeg nu zelf, hoe kun je beter bekomen van een stevige fietstocht dan met een goed glas kwaliteitsbier? Geniet na de rit van een welverdiende OMER.!

www.omer.be


Renson

Creating Healthy Spaces’, zo luidt de baseline van Renson. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Voor de partner van worldtourploeg Team Sunweb sluit sport in het algemeen en wielrennen in het bijzonder dan ook perfect aan bij die missie.

www.renson.eu


Lecot

Wij zijn een nationale speler in de distributie van ijzerwaren, bevestigingen, bouwbeslag, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij garanderen een optimale voorraad in onze vestigingen en distributiecentra. Vandaag besteld, morgen bij u geleverd of in een vestiging naar keuze. Op Lecot kunt u rekenen

www.lecot-raedschelders.com


Safety Jogger

Safety Jogger werd gelanceerd in 2001 als onderdeel van de Cortina Group, met 25 miljoen paar schoenen éen van Europa's grootste verdelers. De meer dan vijftig jaar lange ervaring in de ontwikkeling en productie van schoenen, gaf Safety Jogger de mogelijkheid om snel uit te groeien tot een merk met internationale weerklank.

www.safetyjogger.com


Pulso Preventielab

We bieden je een platform aan waar je terecht kan voor alle belangrijke aspecten van jouw hobby. Pulso-Preventielab biedt je de one-stop-shop om gezond, veilig en opbouwend je hobby te kunnen beoefenen. Één aanspreekpunt voor een volledige ondersteuning! Via Pulso-preventielab heb je toegang tot een waaier aan diensten en services waaruit je kan selecteren in functie van je eigen doelstelling(en).

www.pulso-preventielab.be


 

Over ons

Jonge en dynamische fietstocht met prachtige parcours voor en door wielertoeristen, uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende organisaties.

Dé referentie en lenteklassieker VOL uitdagingen, voor elke wielertoerist en fietsliefhebber!

Organisatie

Team Verada-Follens
Keiberg 38
8551 Heestert
E: info@team-verada.be
W: www.team-verada.be

Laatste nieuws

GPS-bestanden online! 04 APR 2016
Stralend fietsweer! 03 MEI 2018

Nieuwsbrief